Bliv optaget i vores facebookgruppe

Meld dig ind i Facebookgruppen

Vi har både en facebookgruppe med 5.304 medlemmer og en facebookside med 3.891 følgere – meld dig ind i gruppen og følg siden – til højre.

Opdateret den 6. januar 2021.

KV17 Roskilde

EnhedslistenTheresa Maria Folke OlesenJa
KonservativeLars Lindskov, JyllingeJa
EnhedslistenAnna Bondo NielsenNej
EnhedslistenHenrik StougaardNej
EnhedslistenJesper MobeckNej
EnhedslistenJonas PaludanNej
EnhedslistenLucia CarriereNej
EnhedslistenPer HansenNej
RadikaleJeppe TrolleNej
RadikaleKim ElmoseNej
RadikaleRalph BargumNej
Dansk FolkepartiKarsten Lorentzen, Roskildeved ikke
RadikaleJeppe Franssonved ikke
Theresa Maria Folke Olesen, Enhedslisten
Pas på dyrene

Lars Lindskov, Konservative

En velfungerende infrastruktur er nødvendig i Danmark. Flere tværgående og bedre forbindelser – ikke alene som Ring 5, men også flere andre steder på Sjælland som fx Roskilde-Ringsted, Roskilde-Køge samt på tværs af en række større sjællandske byer – vil forbedre mulighederne for at bosætte sig uden for de store byer, få et mere sammenhængende familieliv – og virksomhederne vil få bedre adgang til arbejdskraft. Det betyder så, at vi vil være nødt til at lægge veje, hvor der i dag er natur – men der er stadig meget natur tilbage – og den skal vi værme om. Placeringen af nye og bedre vejanlæg skal derfor ske med størst mulig hensyn til naturen og de nuværende beboere, der vil blive påvirket af nye vejanlæg.

Karsten Lorentzen, DF

Jeg mener afgjort, at vi som politikere har brug for mere information og langt flere konsekvensberegninger, førend vi kan træffe en beslutning. 

 Jeppe Trolle, Radikale

Det er min opfattelse, at den grønne omstilling kræver at vi udbygger og styrker det offentlige transportnet, og øger incitamenterne til samkørsel.Samtidig skal vi holde op med at udbygge motorvejsnettet, da flere veje giver øget biltrafik. Trafikforskningen viser f.eks. At der kun går 2-3år før et nyt motorvejsspor er fyldt op igen på grund af øget biltrafik. Løsningen er derfor i stedet at styrke den offentlige transport – ikke mindst tog.

 Lucia Carriere, Enhedslisten

vi skal have mere kollektiv transport !

 Kim Elmose, Radikale

Min holdning er begrundet i følgende: næste skridt i trafikudvikingen på Sjælland og i Hovedstadsområdet drejer sig om at flytte trafik fra veje over i de kollektive transportmidler, øge samkørsel og gøre klar til fremtidens selvkørende  minibusser. Øget privatbilisme er ikke Radikale Venstres politik.

Følg Nej til RING 5/SYD (2 sider)